Zpět na přehled
  • predaj
  • Domy

4.8 z 5 (10 hodnocení)

Rodinný dům, prodej, Liptovský Mikuláš

279 000Euro/obj. Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Rodinný dům
  • konstrukce: Cihlová
  • pozemek: 626 m2

Ponúkame na predaj rodinný dom s 3 samostatnými bytovými jednotkami, s garážou a skladom v uzavretom dvore blízko centra Liptovský Mikuláš. Ponúkaný dom je súčasťou radovej zástavby a pozostáva z dvoch spojených domov so samostatným súpisným číslom, pričom v dome č. 1 sú dve bytové jednotky so samostatným vchodom a k nemu je z jednej strany pristavený dom č. 2 s garážou o veľkosti 24,49 m2 a skladom o veľkosti 11,87 m2. Obidva domy sú podpivničené a predávajú sa spolu s pozemkom o veľkosti 626 m2. Do domu sú privedené všetky inžinierske siete.

DISPOZÍCIA:
Veľkou železnou vstupnou bránou sa dostanete do dvora, odkiaľ sa vstupuje napravo do dvojpodlažnej časti domu č. 1 a naľavo do 1-izbového prízemného bytu, ktorý tvorí druhú časť domu č. 1. 1-izbový byt je jednopodlažný, pozostáva z chodby, kuchyne, špajze, kúpeľne, samostatnej toalety a jednej izby. Do všetkých miestností sa vstupuje zo vstupnej chodby okrem špajze, kde sa dostanete len z kuchyne. Celé podlažie je vyvýšené o 4 schody, ktoré sa nachádzajú za vstupnými dverami. Vedľa nich sa nachádzajú vstupné dvere do pivničných priestorov domu č. 1 (tri miestnosti s výškou stropu 1,72 m, pričom jedna z nich slúži ako technická miestnosť). Ďalej zástavba na tejto strane dvora pokračuje a po pár metroch sa nachádza vstup do dvojpodlažného domu č. 2 s garážou a skladom. Vchodovými dverami sa vstupuje na schodisko vedúce do pivničného priestoru a na vyvýšené 1. podlažie, kde sa nachádza kuchyňa, so špajzou, kúpeľňa a samostatná toaleta, na 2. podlaží sa nachádzajú naľavo spálňa a napravo priechodná obývacia miestnosť, z ktorej sa dostanete do ďalšej menšej izby. Schodisko pokračuje do neobytného podkrovia. Vedľa vstupných dverí do domu č. 2 sa nachádzajú dve široké brány, jednou sa vstupuje do garáže a ďalšia je pre vstup do skladu. Pravá časť domu č. 1 pozostáva z 1. nadzemného podlažia, kde sa nachádza napravo chodba s kuchynským kútom, toaleta a 1 izba a naľavo pod schodiskom sa nachádza pivnica a samostatná toaleta. Priestranným schodiskom, ktoré disponuje stoličkovým výťahom pre imobilné osoby, sa dostanete na 2. podlažie, odkiaľ sa vpravo vstupuje do trojizbového bytu a vľavo do neobytného podkrovia. Byt na 2. nadzemnom podlaží pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vstupuje do komory a do haly. Z haly je možné vstúpiť do obývacej izby, do chodby spájajúcej detskú izbu a a kúpeľňu, do kuchyne so špajzou, do toalety a na balkón. Obývacia izba je priechodná, naľavo z nej je vstup do spálne a napravo do detskej izby.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Pôvodný tehlový murovaný dom bol postavený v roku 1948, dom č. 1 bol zrekonštruovaný v roku 2000 a dom č. 2 bol zrekonštruovaný v r. 1968. Dom č. 1 má eternitovú strechu a dom č. 2 má strechu škridlovú. Obidva domy sú vykurované plynom, ale majú možnosť vykurovania aj tuhým palivom. V dome č. 1 je ústredné kúrenie, vstavaný krb, 3 krbové kachle a v dome č. 2 sa kúri plynovými gamatkami alebo 2 krbovými kachľami. V dome č. 1 je ohrev TÚV prostredníctvom plynového kotla, v dome č. 2 sa na ohrev vody využíva elektrický bojler a prietokový ohrievač.

VÝHODY:
* kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
* možnosť využitia nehnuteľnosti nielen na bývanie, ale aj na podnikanie
* prístup do bytu na 2. poschodí aj pre imobilných

LOKALITA:
Nehnuteľnosť sa nachádza 500 m od cyklochodníka, 700 m od nákupného centra STOP-SHOP, 1 km od Námestia osloboditeľov, krytej plavárne, či zimného štadióna. V blízkosti sa nachádzajú škôlky, školy, centrum voľného času a do pol hodiny sa pešo dostanete do nemocnice, na železničnú aj vlakovú stanicu.

NÁZOR MAKLÉRA:
Dom s nádychom histórie ma zaujal širokým schodiskom, priestrannými miestnosťami, vstavaným krbom a funkčnými kachľovými pecami, ktoré sa nachádzajú takmer v každej izbe. Páčil sa mi aj výhľad z balkóna na Západné Tatry a do dvora, ktorý ponúka široké možnosti využitia (možnosti pre detské ihrisko, altánok, bazén, záhony, parkovaciu plochu atď.). Pravú časť domu č. 1 by som si rozdelila na pracovnú (prvé podlažie je vhodné na podnikanie napr. na kanceláriu alebo ambulanciu) a súkromnú časť na bývanie na 2. podlaží. Ľavú časť domu č. 1 spolu s domom č. 2 by som využila na prenájom napr. apartmánov alebo kancelárskych priestorov. Možnosti využívania týchto nehnuteľností sú však oveľa širšie a každý si v nich môže zrealizovať svoje predstavy.
.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 998 848 alebo na jankacurillova@haloreality.sk. ID ponuky: LM-64323.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Predaj rodinného domu Liptovský Mikuláš, osobný vlastnictví, z celkového počtu 2 podlaží, pozemek o velikosti 626 m2, zkusit to můžete ještě tady, Rodinné domy Liptovský Mikuláš, je vybaven či je k dispozici výťah.

Základní info

Evidenční číslo:
64323
Typ:
Domy, Rodinný dom predaj
Adresa:
Liptovský Mikuláš
Cena:
279 000Euro/obj. Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobný
Konstrukce:
Tehelný

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha pozemku:
626 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2
Typ objektu:
patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Výťah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist