Zpět na přehled
  • predaj
  • Komerčné objekty

4 z 5 (38 hodnocení)

Kancelář, prodej, Liptovský Mikuláš

279 000Euro/obj. Je možná lepší cena? Zkuste se dotázat makléře, zda je možné o ceně jednat či ne.

Popis

  • Kancelář
  • pozemek: 626 m2

Ponúkame na predaj komplex pozostávajúci z 3 samostatných bytových jednotiek v 1 uzavretom dvore, nachádzajúci sa v radovej zástavbe blízko centra Liptovský Mikuláš. Ponúkaná nehnuteľnosť pozostáva z dvoch spojených dvojpodlažných podpivničených rodinných domov s neobytným podkrovím, z ktorých každý má samostatné súpisné číslo. V dome č. 1 sú dve bytové jednotky so samostatným vchodom a k nemu je z jednej strany pristavený dom č. 2 s garážou a skladom. Tento komplex stojí na pozemku o veľkosti 626 m2, z toho 370 m2 tvorí dvor v prevažnej časti zatrávnený. Vnútorné rozmery garáže sú 4,85 m x 5,05 m a sklad má rozmery 2,35 m x 5,05 m. Do domu sú privedené všetky inžinierske siete.

DISPOZÍCIA:
V strede domu sa nachádza vstupná brána pre prejazd automobilu do dvora, z ktorého je vstup napravo do dvojpodlažnej časti domu č. 1 a naľavo do 1-izbového jednopodlažného bytu, ktorý tvorí druhú časť domu č. 1. K ľavej časti domu je smerom do dvora pristavený dom č. 2 spojený z jednej strany stenou s 1-izbovým bytom.
Dom č. 1 pravá časť pozostáva zo širokého schodiska so schodiskovým výťahom pre imobilných, na 1. podlaží sa nachádza vstupná chodba s kuchynským kútom, z ktorej je vstup do WC a do izby. Vľavo pod schodiskom sa nachádza pivnica a WC. Na 2. podlaží je vstup do 3-izbového bytu a do podkrovia. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, komory, haly, kuchyne, špajze, WC, kúpeľne, detskej izby, obývacej izby a spálne. Z haly je vstup na balkón orientovaný do dvora. V obývacej izbe aj v spálni sa nachádza kachľová pec a v hale je zabudovaný krb.
Dom č. 1 ľavá časť nachádza sa v nej jednoizbový jednopodlažný byt pozostávajúci zo vstupnej chodby, kuchyne, izby s kachľovou pecou, kúpeľne, WC a špajze. Vedľa vchodových dverí do bytu sú umiestnené dvere vedúce do pivničných priestorov s výškou 1,72 m (3 miestnosti, z toho 1 slúži ako technická miestnosť).
Dom č. 2 na 1. podlaží sa nachádza kuchyňa, špajza, kúpeľňa a WC a na 2. podlaží je z jednej strany schodiska vstup do spálne a z druhej strany schodiska vstup do priechodnej obývacej izby, z ktorej je vstup ešte do ďalšej menšej izby. V spálni aj v obývacej miestnosti sa nachádza kachľová pec a plynové gamatky. Vedľa vchodových dverí do domu sú umiestnené z pravej strany dve široké brány jednou sa vstupuje do garáže a druhou do skladu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:
Pôvodný tehlový murovaný dom bol postavený v roku 1948. Dom č. 1 má strechu z eternitu a prebehla v ňom rekonštrukcia v roku 2000. Dom č. 2 má strechu škridlovú a zrekonštruovaný bol v r. 1968. Obidva domy sú vykurované plynom, ale majú možnosť vykurovania aj tuhým palivom. V dome č. 1 je ústredné kúrenie, vstavaný krb, 3 krbové kachle a v dome č. 2 sa kúri plynovými gamatkami alebo 2 krbovými kachľami. V dome č. 1 je ohrev TÚV prostredníctvom plynového kotla, v dome č. 2 sa na ohrev vody využíva elektrický bojler a prietokový ohrievač.

VÝHODY:
* ideálny na podnikateľské účely
* vlastný priestor na parkovanie
* prístup do bytu na 2. poschodí aj pre imobilných
* situovaný v blízkosti centra mesta
* kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti do 30 minút

LOKALITA:
Nehnuteľnosť sa nachádza v centre Liptova, vo vyhľadávanej turistickej lokalite, ktorá je rajom pre dovolenkárov, čo prahnú po všetkých zimných aj letných športoch, ale aj po nerušenom oddychu v horách, či v prírodných termálnych prameňoch.

NÁZOR MAKLÉRA:
Tento komplex je možné využiť na rozmanité podnikateľské účely napr. na kancelárske priestory, ambulancie, apartmánový hotel alebo penzión, prípadne ho prerobiť na nájomné byty. .

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0948 998 848 alebo na jankacurillova@haloreality.sk. ID ponuky: LM-64320.

Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete viac ako 1 500 aktuálnych ponúk.

Predaj kanceláře Liptovský Mikuláš, osobný vlastnictví, z celkového počtu 2 podlaží, o ploše 212 m2, pozemek o velikosti 626 m2, zkusit to můžete ještě tady, Kanceláře Liptovský Mikuláš, je vybaven či je k dispozici výťah.

Základní info

Evidenční číslo:
64320
Typ:
Komerčné objekty, Kancelária predaj
Adresa:
Liptovský Mikuláš
Cena:
279 000Euro/obj. Hypoteční kalkulačka Hypoteční kalkulačka
Vlastnictví:
Osobný
Konstrukce:
Tehelný

Cena obsahuje

včetně DPH

Plochy

Plocha pozemku:
626 m2
Plocha užitná:
212 m2

Počty místností, umístění

Počet NP:
2

Energetická náročnost budovy/bytu

Vybavení objektu

Výťah


Mám dotaz k nemovitosti


Kontakty na makléře

Podobné nemovitosti

Další nemovitosti podobného typu



  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

Zadejte požadovanou lokalitu, město, ulici

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

Zobrazit detail

  • Byty
  • Domy
  • Rekreačné objekty
  • Komerčné objekty
  • Pozemky
  • Ostatné
  • Zahraniční

Upřesnit

Cena a plocha

m2
m2
m2
m2

... nebo vyberte celý kraj či okres

Lokalita

Vlastnictví

Konstrukce

Typ budovy

Vybavení

Charakteristika

IS sítě

Umístění v obci

 

Už chcete odejít? Připravte si poptávku a nic nezmeškejte

Vytvořit poptávku
TOPlist